'5 yıldızlı hapishaneden' selfie paylaştılar!

T24'te yer alan habere göre, Suudi Arabistan'da yolsuzluk soruşturması kapsamından gözaltına alınan Prens Velid bin Talal ile Bakan Mutaib bin Abdullah'ın gözaltında tutuldukları Ritz Carlton'da çekilmiş fotoğrafları yayınlandı.

11 Kasım 2017 Cumartesi 10:49
'5 yıldızlı hapishaneden' selfie paylaştılar!

Suudi Arabistan'dan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın başında bulunduğu yolsuzluk komitesi tarafından yapılan operasyonlarla gözaltına alınan Suudi prens ve bakanlardan fotoğraf geldi.

Riyad'da bulunan Ritz Carlton'da tutulan Prens Velid bin Talal ile Kraliyet Muhafızları'ndan Sorumlu Bakan Mutaib bin Abdullah'ın 'dünyanın ilk 5 yıldızlı cezaevinde' çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Fotoğraflarda Suudi prens ve bakanın keyfinin yerinde olduğu gözükürken, otelin lobi benzeri bir yerinde yer yatağında yatıyorlar. Daha önce Ritz Carlton dışarıya sadece çok kısa bir video görüntüsü sızmıştı.

Geçtiğimiz cumartesi günü Suudi Arabistan'da başlayan operasyonlarda içlerinde 11 prens, 4 bakan, eski bakanlar ve holding sahiplerinin de bulunduğu 208 kişi, 100 milyar dolar yolsuzluk yapmak suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

Dünyanın en zengin 100 kişisinden biri olan Prens Velid bin Talal da gözaltına alınan biriydi.

Operasyonlar, 32 yaşındaki Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın gücü tamamen kendi elinde toplama çabası olarak yorumlanmıştı.

Son Güncelleme: 11.11.2017 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15