ABD donanmasından İstanbul paylaşımı

ABD ile Rusya arasındaki karşılıklı hamlelere bir yenisi daha eklendi. ABD donanması USS Carney adlı destroyeri bölgeye gönderdi. ABD'donanmasının resmi Twitter hesabındaki fotoğraf paylaşımı ise dikkat çekti.

21 Şubat 2018 Çarşamba 09:14
ABD donanmasından İstanbul paylaşımı

ABD ile Rusya arasında Karadeniz üzerinden karşılıklı hamleler geliyor. ABD donanması USS Carney adlı destroyeri bölgeye gönderdi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre ABD’nin Avrupa’daki donanma güçlerinin Twitter sayfasında, Carney’nin bölgeye sevk edilişini duyuran mesajda kullanılan görsel dikkat çekti.

Duyuruda Carney gemisinin İstanbul Boğazı’ndan geçişi ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü gösteren bir fotoğraf kullanıldı.

Amerikan donanması, bu fotoğrafı Avrupa’daki güçlerinin Twitter sayfasının banner görseli de yaptı.

USS Carney ile birlikte ABD’nin Karadeniz’deki savaş gemisi sayısı ikiye çıktı.

Rusya ise ikinci Amerikan savaş gemisinin bölgeye sevkinin ardından pazar günü bir fırkateyn ve iki devriye gemisini Karadeniz’e yönlendirdi.

Son Güncelleme: 21.02.2018 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15