Dünyaca ünlü müze bu kıyafete izin vermedi

Avustralyalı sosyal medya fenomeni Newsha Syeh, Fransa'nın başkenti Paris'teki Louvre Müzesi'nin kapısında kıyafeti yüzünden zor anlar yaşadı. Mona Lisa başta olmak üzere sanat tarihinin en önemli yapıtlarına ev sahipliği yapan müzeye giremeyen genç kadın, "Kıyafetimin uygun olmadığını söylediler. Beni küçümsediler. Kalbim kırıldı" dedi.

13 Kasım 2018 Salı 09:36
Dünyaca ünlü müze bu kıyafete izin vermedi

Avustralyalı blogger Newsha Syeh Louvre Müzesi’nin kapısında güvenlik görevlileriyle kavga etti… Kavganın sebebi ise genç kadının giydiği kıyafet. Avustralya’dan Fransa’ya tatile giden genç kadın Louvre Müzesi’ne girmek isterken kıyafeti yüzünden güvenlik görevlileri tarafından durduruldu.

Sosyal medya fenomeni yaşadıklarını kişisel sayfasından paylaştı.

Sosyal medya fenomeni yaşadıklarını kişisel sayfasından paylaştı.

Yaşadıklarını sosyal medyada paylaşan Newsha, “Dün Louvre’a gittim ve kapıda durduruldum, sebebi kıyafetimdi. Güvenlik görevlisi benden iğrenmiş gibi davrandı ve korkunç el hareketleri ve mimikler yaptı. Bana hakaret etti ve giyinmem gerektiğini söyledi. Kalbim kırıldı çünkü Louvre Müzesi’nin özgür bir yer olduğunu düşünüyordum” dedi.

Genç kadın,

Genç kadın, “Daha önce benzer kıyafetle Louvre’u gezmiştim” dedi.

Newsha, “Daha önce de benzer bir kıyafetle girmiştim ama o zaman sorun çıkmamıştı, gerçekten çok şaşırdım” dedi.

Son Güncelleme: 13.11.2018 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15