İbadi'den flaş sözler: Kafalarını kopartacağız!

İbadi'den flaş sözler: Kafalarını kopartacağız!

31 Ekim 2016 Pazartesi 22:27
İbadi'den flaş sözler: Kafalarını kopartacağız!

Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, güvenlik güçlerinin Musul'a çok yakın olduğunu söyledi. Ibadi, "Güçlerimiz, yöre halkını koruyor. IŞİD'in kafasını koparacağız ve onları her taraftan kuşatacağız." diye konuştu.

İbadi, Musul'a bağlı Mahmur'daki Musul Operasyonları Merkezi'ni ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerinin Musul'a çok yakın olduğunu belirtti. İbadi, terör örgütü IŞİD'e Irak'ta yer olmadığını ifade etti.

Başbakan İbadi, "Güvenlik güçlerimiz tüm köy ve kasabalarda ilerleme kaydediyor. Güçlerimiz, yöre halkını koruyor. IŞİD'in kafasını koparacağız ve onları her taraftan kuşatacağız." diye konuştu.

Musul halkına evlerini terk etmemesi çağrısı yapan İbadi, IŞİD sonrası Musul'daki altyapı ve diğer hizmetlere ilişkin çalışmaları yürütecek ekiplerin hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 01.11.2016 08:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15