İngiltere’de bir araç camiden çıkan kalabalığın arasına daldı

İngiltere'nin Newcastle kentinde bir araç camiden çıkan kalabalığın arasına daldı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken yaralananlar olduğu bildirildi.

25 Haziran 2017 Pazar 14:10
İngiltere’de bir araç camiden çıkan kalabalığın arasına daldı

Daily Mail’in haberine göre Westgate Road bölgesinde gerçekleşen olay bir caminin yakınlarında gerçekleşti. Kalabalıktaki insanların, camiden çıktıktan sonra bayramlaşan aileler oldukları belirtildi.

Olayda 5 kişinin yaralandığı bildiriliyor. İngiliz polisi 42 yaşındaki bir kadının gözaltına alındığı açıklarken olayın terör bağlantılı olmadığını aktardı.

The Chronicle’a konuşan Magdalena Lukasha isimli görgü tanığı, “Orada çok fazla çocuk vardı. İnsanlar Ramazan Bayramı nedeniyle dua etmek için toplanmıştı. Eşim, bir arabanın 6 ya da 7 kişiye çarptığını gördüğünü söyledi.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 25.06.2017 15:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15