İşte o örgütün keskin nişancıları!

İşte o örgütün keskin nişancıları!

13 Ekim 2016 Perşembe 01:18
İşte o örgütün keskin nişancıları!

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Fırat Kalkanı harekatında ÖSO'ya zor anlar yaşatan terör örgütü DEAŞ'lı keskin nişancı çocukların fotoğraflarını paylaştı. Ağar, terör örgütünün parmak hassasiyeti yüzünden kadın ve çocukları keskin nişancı yaptığını söyledi.

daes

Emekli Özel Harp Subayı Terör ve Güvenlik Uzman Abdullah Ağar çok çarpıcı fotoğraflar paylaştı. Dört çocuk fotoğrafı paylaşan Ağar, bu karelerdekilerin ÖSO'nun ele geçirdiği DEAŞ'lı çocuk militanlar olduğunu iddia etti.

Ağar, fotoğraflarla birlikte yazdığı metinde, "Sahadaki kaynaklar, Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında ÖSO’nun bu zor ilerleyiş sırasında pek çok ağır çatışmaya girdiğini, karşı saldırılara maruz kaldığını, pusu ve baskınlar verdiğini, bombalı araç veintihar saldırılarına uğradığını ifade ediyor. Bununla birlikte ÖSO’nun TSK desteğinde ilerleyişine devam ettiği, yaşanan bu çatışmalarda bir kısım DEAŞ teröristini de canlıolarak ele geçirdikleri haber veriliyor." ifadelerini kullandı.

Fotoğraflar 8 Ekim’de Rail köyünde, 6 Ekim’de Ziyadiye köyünde ve 5 Ekim’de Türkmenbarih köyünde çekilmiş. Ağar, özellikle Türkmenbarih köyünde ele geçirilen DEAŞ’lı çocuk savaşçının ÖSO’ya zor anlar yaşattığını ifade ediyor. DEAŞ’lı çocuk savaşçı elindeki keskin nişancı tüfeğiyle, çatışma bölgesinin gerisindeki hakim çatılardan ÖSO’yu etkili bir şekilde ateş altına almış. Oldukça isabetli atışlarla zor anlar yaşatmış.

En nihayet DEAŞ'lı çocuk savaşçıyı canlı olarak ele geçirmişler. Ağar DEAŞ'ın çocuk ve genç kızları, parmak hassasiyetleri yetişkin erkeklere göre çok daha yüksek olduğu için tercih ettiğini söylüyor.

(Hürriyet)

Son Güncelleme: 13.10.2016 01:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15