Kerry: Doğruları Haber Yapmak Suç Değil, Şeref Madalyasıdır

Kerry: Doğruları Haber Yapmak Suç Değil, Şeref Madalyasıdır

25 Nisan 2016 Pazartesi 14:29
Kerry: Doğruları Haber Yapmak Suç Değil, Şeref Madalyasıdır
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, doğruları haber yapmanın suç olamayacağını, doğruları yazmanın "şeref madalyası" olduğunu vurguladı.
Kerry, resmi Twitter hesabından #ÖzgürBasın hashtag'i ile yaptığı açıklamada, "Gazetecilik faaliyetlerinde bulunmak, doğruları haber yapmak bir suç değil, bir şeref madalyasıdır" dedi.

"BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ SESSİZLERE SES VERİR"

Kerry, ABD Türkiye Büyükelçiliği tarafından Türkçe olarak retweet edilen açıklamasında, "Basını özgür ve bağımsız olmayan bir ülkenin öğretecek hiçbir şeyi, potansiyeline erişmesi için hiçbir yolu yoktur" uyarısında da bulundu.
 Elçilik Twitter hesabındaki açıklamaya göre Kerry, "#BasınÖzgürlüğü sessizlere ses verir, adaletsizliği ifşa eder ve – benim gibi – liderlerin hesap vermesini sağlar" dedi.

Son Güncelleme: 25.04.2016 14:34
Anahtar Kelimeler:
ABDKerryBasınözgürlük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15