Kırım'daki patlamada ölü sayısı 18'e yükseldi

Kırım’ın Kerç kentinde bir teknik okulda meydana gelen gaz patlaması nedeniyle 18 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 50 kişinin yaralandığı belirtildi. Rusya Soruşturma Komitesi Sözcüsü Svetlana Petrenko, olayı ‘terör saldırısı’ olarak değerlendirdiklerini ve bu çerçevede soruşturma açtıklarını söyledi.

17 Ekim 2018 Çarşamba 15:16
Kırım'daki patlamada ölü sayısı 18'e yükseldi

Kırım’da yüksekokulda meydana gelen patlamaya el yapımı patlayıcının neden olduğu bildirildi. Patlamada ölü sayısı 18'e yükseldi.

Rusya Soruşturma Komitesi olayın bir terör saldırısı olduğunu duyurdu. Patlamaya, şarapnel parçaları doldurulmuş bir patlayıcının neden olduğu ifade edildi.

Patlamanın failinin 22 yaşındaki bir öğrenci olduğu ve patlamanın ardından intihar ettiği duyuruldu.

Kremlin Sözcüsü Dimitriy Peskov da yaptığı açıklamada, patlamanın terör saldırısı olma ihtimalinin değerlendirildiğini bildirmişti.

Olayın ardından ilk yapılan açıklamalarda, patlamanın gaz sıkışması nedeniyle gerçekleştiği belirtilmişti.

Öte yandan bazı görgü tanıklarının ifadelerine göre, bölgede patlamadan önce çok sayıda silah sesi duyuldu.

Son Güncelleme: 17.10.2018 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15