Raşid Dostum'a Kabil'de suikast girişim! Çok sayıda ölü var

Ankara'dan ülkesine dönen Raşid Dostum'a Kabil Havaalanı yakınlarında suikast girişimi... Afganistan Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Raşid Dostum'u Ankara'dan Kabil'e taşıyan uçağın iniş yapmasından kısa süre sonra havaalanı civarında patlama meydana geldi... Patlamada, en az 10 kişinin öldüğü belirtililyor...

22 Temmuz 2018 Pazar 18:55
Raşid Dostum'a Kabil'de suikast girişim! Çok sayıda ölü var

Türkiye’de, bir yıldan uzun süredir sürgünde olan Dostum, görevine devam etmek için Kabil’e döndü. Dostum’u Ankara’dan Kabil’e taşıyan uçağın inişinden kısa bir süre sonra Kabil Havalimanı’nda patlama meydana geldi.

İçişleri Bakanı Najib Danish, patlamanın bomba yüklü bir araçla düzenlenen intihar saldırısı olduğunu söyledi. Bakan, Dostum’un yara almadan kurtulduğu patlamada en az 10 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15