Dikey Geçiş Sınavı sonuçları açıklandı!

Bugün açıklanacağı duyurulan DGS sonuçlarının saat 16:45'te ÖSYM tarafından paylaşıldı.

16 Ağustos 2018 Perşembe 17:05
Dikey Geçiş Sınavı sonuçları açıklandı!

DGS sonuçları için beklenen gün nihayet geldi. DGS sonuçları açıklandı. DGS sınavı sonuçlarını aşağıdaki linkten veya http://sonuc.osym.gov.tr adresinden sorgulayabilirsiniz.

DGS, ÖSYM tarafından yapılan ve eğitimine 4 yıllık bir lisans programında devam etmek isteyen meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programlarından mezun olan öğrencilerin girebildiği 2000 yılından bu yana yapılan bir sınavdır. ÖSYM'nin hazırladığı tüm sınavlarda olduğu gibi DGS sınavı da ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi üzerinden açıklandı. DGS sonuçlarına adaylar sonuc.osym.gov.tr sitesi üzerinden erişecek. Sonuçları sorgulamak için TC kimlik numaralarını ve aday işlemleri sistemi şifrelerini girmeleri gerekecek.

Son Güncelleme: 16.08.2018 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15