TEOG ikinci nakil sonuçları açıklandı

TEOG ikinci nakil sonuçları açıklandı

29 Ağustos 2016 Pazartesi 11:30
TEOG ikinci nakil sonuçları açıklandı

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında yapılan yerleştirmeye esas ikinci nakil dönemi sonuçları açıklandı, aynı zamanda üçüncü ve son nakil dönemi için tercih başvuruları da başladı. Öğrenciler 2 Eylül akşamına kadar nakil tercihi yapabilir. Sonuçları 5 Eylül’de açıklanacak.

Yerleştiği okuldan memnun olmayan veya tercihlerinin hiçbirine yerleşemeyerek otomatik olarak kaydı açık liseye yapılan öğrencilere, nakil döneminde üç tercih hakkı veriliyor. Nakillerde il veya ilçe sınırlaması olmuyor. Uzmanlar, üç tercih hakkının verileceği nakil sürecinde adaylara, yüzdelik başarı dilimlerinin çok üzerindeki liselere girmelerinin oldukça düşük bir olasılık olduğunu hatırlatıyor.

Son Güncelleme: 29.08.2016 11:30
Anahtar Kelimeler:
TEOG
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15