Kahraman'a tepkiler AKP'yi ürküttü

Kahraman'a tepkiler AKP'yi ürküttü

26 Nisan 2016 Salı 13:05
Kahraman'a tepkiler AKP'yi ürküttü
TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın "yeni Anayasa'da bir kere laiklik ilkesi yer almamalı" açıklamasına yoğun tepkiler gelince iktidar partisi AKP temsilcilerinden açıklamalar gelmeye başladı. Anayasa Komisyonu Başkanı AK Partili Mustafa Şentop ile AK Parti'nin hukukçu vekillerinden Burhan Kuzu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın, “Yeni anayasada laiklik olmamalı” açıklamasını değerlendirdi.
Şentop, “Laikliğin anayasa metninden çıkarılmasını tartışmış bile değiliz. Meclis Başkanı parti adına konuşmuyor. Anayasa teklifimizde laiklik var. Sorun laiklikte değil laikliğin uygulanmasında” dedi.

BURHAN KUZU: ANAYASA METNİNDE LAİKLİK YER ALIYOR

AK Parti'nin hukukçu milletvekillerinden olan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı Burhan Kuzu da kişisel Twitter hesabından ''Ak Parti olarak hazırlamakta olduğumuz Anayasa Metninde Laiklik ilkesi açıkça yer almaktadır.Elbette herkes ifade özgürlüğünde serbesttir'' ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 04.05.2016 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15