Aziz Yıldırım'a soruşturma

Aziz Yıldırım'a soruşturma

27 Mayıs 2016 Cuma 16:14
Aziz Yıldırım'a soruşturma

Aziz Yıldırım'a soruşturma açıldı

*Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında dün gece oynanan maçın ardından kamu görevlilerine küfrettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile kimliği tespit edilmeye çalışılan bir Fenerbahçe yöneticisi hakkında, dün akşam Antalya'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde tribünde kamu görevlileri ile Galatasaray taraftarına hakaret ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Antalya'da dün akşam Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçında, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile aynı tribündeki savcılar arasında 'küfür' nedeniyle tartışma yaşandı. Kendisine küfür edildiği gerekçesiyle kızıp tepki gösteren Başkan Aziz Yıldırım'a, tribünde bulunan Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Ali Nevzat Açıkgöz ile Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Rıza Can müdahale etti.
UYARILARI DİNLEMEDİ, SAVCILARA DA TEPKİ GÖSTERDİ
Edinilen bilgilere göre; Açıkgöz ile Can, küfürlerden dolayı duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Antalya'da Spor Suçlarına Bakan Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeran da Yıldırım'a gösterdiği tepkilerin doğru olmadığını, sakin olması gerektiğini söyledi. İddiaya göre Başkan Yıldırım, kendisine müdahale eden savcılara da tepki gösterdi. Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şeran, Aziz Yıldırım ile kimliği tespit edilmeye çalışılan bir Fenerbahçe yöneticisi hakkında, kamu görevlileri ile Galatasaray taraftarına hakaretten soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 27.05.2016 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15