Beşiktaş İsmail Köybaşı ile yollarını ayırdı

Beşiktaş İsmail Köybaşı ile yollarını ayırdı

12 Temmuz 2016 Salı 10:04
Beşiktaş İsmail Köybaşı ile yollarını ayırdı

Beşiktaş, milli futbolcu İsmail Köybaşı ile yollarını ayırdı. Siyah Beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklama ile bu ayrılık resmileşti. Beşiktaş'tan ayrılan milli futbolcunun Fenerbahçe ile anlaştığı iddiaları var.

Beşiktaş Kulübünün, İsmail Köybaşı açıklaması şu şekilde: "21 Temmuz 2009'dan bu yana Beşiktaşımızın oyuncusu olan İsmail Köybaşı'nın, 31 Mayıs 2016 tarihi itibariyle kulübümüzle olan sözleşmesi sona ermiştir. Kendisine Beşiktaşımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder; bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Saygılarımızla" NTV SPOR'un haberine göre, bu gelişmelerin ardından Beşiktaş macerası sona eren 27 yaşındaki milli sol bek, Fenerbahçe ile transfer anlaşması sağladı. Caner Erkin'in Inter'e gitmesinin ardından sol bek arayışlarını sürdüren sarı lacivertli ekip, bonservisi elinde olan İsmail Köybaşı'nı renklerine bağladı.

Son Güncelleme: 12.07.2016 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15