Hakeme saldıran taraftar serbest bırakıldı

Hakeme saldıran taraftar serbest bırakıldı

25 Nisan 2016 Pazartesi 16:07
Hakeme saldıran taraftar serbest bırakıldı

Trabzonspor Fenerbahçe maçında hakeme saldıran taraftar Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89. dakikasında tribünden sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan'a yumruk ve tekme atan 17 yaşındaki O.M. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
O.M. savcılıkta verdiği ifade sonrasında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Hakem Volkan Bayarslan'a saldıran 17 yaşındaki O.M. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Taraftarların hakeme saldıran genç lehine tezahürat yapması dikkatlerden kaçmadı.

TARAFTARIN DAYISI: ADALETİN OLMADIĞI YERDE...

Şube çıkışında bekleyen gazetecilere açıklamalarda bulunan taraftarın dayısı Taşkın; "Ben o görüntüleri üzülerek izlemedim. Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar. Sen benim oyuncularımı sahada katledersen, 4 tane kırmızı kart gösterirsen, tüm dünya hakemleri eleştirirken sen hakem için hiçbir şey yapmazsan olacağı budur. 17 yaşındaki çocuğu durduramazsın. Herkesin bir sevgisi vardır. Sen Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı sevebilirsin, ben de Trabzonspor'u seviyorum. Bizim burada fabrikamız yok, sadece Trabzonspor'umuz var" diye konuştu.
Taşkın şunları söyledi: "2011 yılından beri maça gitmiyorum. Sen benim şampiyonluğumu vermiyorsun. Juventus'dan büyük takım mısın? Dünya devi bir takımı adamlar yerle bir etti, ikinci lige düşürdü. Sen Fenerbahçe'ye bir şey diyemiyorsun. Akşam tek zoruma giden Onur Kıvrak'a küfredilmesidir. Yeğenimle görüştürmüyorlar. O görüntüleri internetten izledim. Yeğenimin Cumhurbaşkanı'na küfrettiği şeklinde haberler yapıldı. Cumhurbaşkanı ile ne alakası var? Öyle bir şek yok. Kimi kandırıyorsunuz? Yeğenimi 5 dakika bile göremedim. 12 saattir yanına hala daha avukat gelmemiş. Bu olayı yeğenimden değil de Trabzon halkının yüzde 80?inden bekliyordum. Ben maçlara gitmiyorum. Biliyorum ki gitsem yeğenim yapmazsa ben yapacağım. Ne gereği var diyorum, çekiliyorum kenara."

Son Güncelleme: 26.04.2016 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15