Sunay Akın’a müftülük şoku!

Sunay Akın’a müftülük şoku!

07 Temmuz 2016 Perşembe 16:15
Sunay Akın’a müftülük şoku!

Sunay Akın’ın kurduğu Düştepe Oyun Müzesi müftülüğe tahsis edildi.

Yazar Sunay Akın’ın Ataşehir’de kurduğu Düştepe Oyun Müzesi, müftülüğe tahsis edileceği gerekçesiyle boşaltılmak isteniyor.

Akın’ın kurduğu Ataşehir’deki Mimar Sinan Parkı içinde yer alan Düştepe Oyun Müzesi’nin bulunduğu bina, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe müftülüğüne tahsis edildi. Müzenin boşaltılması için tebligat gönderilirken, Sunay Akın duruma Twitter hesabından isyan etti. Akın, kararın basına yansıması üzerine şunları yazdı: “Ataşehir’de kurduğum Düştepe Oyun Müzesi, Mimar Sinan Parkı’ndadır. Müftülük bir binada hizmet verebilir ama çocuklar odaya kapatılamaz! Parktaki üç barakadan ikisi oyun müzesinin, biri müftülüğün. Müftülük daha geniş bir binaya taşınabilir. Park çocukların oyun alanıdır! Yeni Mimar Sinan’lar yetişsin istiyorsak, çocuklar için kurulan Mimar Sinan Parkı’ndaki Düştepe Oyun Müzesi’ne sahip çıkmalı, korumalıyız! Oyun oynadığı her gün çocuğun bayramıdır.” Oyun Müzesi’nin kapatılmak karşı çıkanlar, #düştepeoyunmüzesinedokunma etiketiyle tepki gösteriyor.

Son Güncelleme: 07.07.2016 16:15
Anahtar Kelimeler:
Sunay AkınOyuncak Müzesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15