Ahmet Şık rahatsızlandı, duruşmaya çıkamadı

Cumhuriyet gazetesi davası kapsamında tutuklu olan gazeteci Ahmet Şık, sağlık problemleri nedeniyle hakkında açılan başka bir davanın duruşmasına katılamadı.

31 Ocak 2018 Çarşamba 09:09
Ahmet Şık rahatsızlandı, duruşmaya çıkamadı

CUMHURİYET gazetesi davasında tutuklu olan gazeteci Ahmet Şık, sosyal medya paylaşımları nedeniyle ‘Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama’ suçundan yargılandığı davaya sağlık sorunları nedeniyle katılmadı.

Hürriyet gazetesinde yayınlanan habere göre İstanbul 17. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada Şık’ın avukatı Can Atalay, “Müvekkil uzun tutukluluk nedeniyle sağlık sorunları yaşamaktadır. Kendisi savunma yaptıktan sonra biz de beyanda bulunmak isteriz. Ayrıca SEGBİS ile değil mahkeme huzurunda savunma yapmak istediğini, cezaevi koşullarında savunmasını hazırlamakta güçlük yaşadığını biliyorum” dedi. Duruşma ertelendi. 

Son Güncelleme: 31.01.2018 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15