AKP'den CHP mitingine kimler katılacak... İşte o isimler...

AKP'den CHP mitingine kimler katılacak... İşte o isimler...

24 Temmuz 2016 Pazar 15:57
AKP'den CHP mitingine kimler katılacak... İşte o isimler...

CHP'nin Taksim'deki Demokrasi mitingi için artık geriye sayım başlarken, gözlerin çevrildiği mitinge katılacak olan AKP'li isimler de netleşti. AK Parti Basın Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre bugün AK Parti kadroları, CHP’nin Taksim Meydanı’nda darbeye karşı düzenlediği Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’ne katılım sağlayacak.

Bütün siyasi partilerin ve her kesimden insanın, darbeye karşı meydanlara çıkmaya ve demokrasi nöbeti tutmaya devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Meselenin 'memleket meselesi' olduğunu bilen AK Parti kadroları, CHP’nin Taksim Meydanı’nda darbeye karşı düzenlediği Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’ne katılım sağlayacak.

Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Müezzinoğlu, TBMM Başkanvekilimiz Ayşe Nur Bahçekapılı, TBMM Grup Başkanvekilimiz Mehmet Muş, İl Başkanımız Dr. Selim Temurci, İstanbul Milletvekilimiz Mihrimah Belma Satır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ve il yöneticilerimiz, CHP’li vatandaşlarımızın darbeye karşı yükselecek seslerine ortak olacak.

Heyetimiz, teşkilat mensuplarımızla birlikte Tepebaşı TRT binası önünden Taksim Meydanı’ndaki miting alanına yürüyecek."

Son Güncelleme: 24.07.2016 15:57
Anahtar Kelimeler:
Taksim MitingiAKPli Isimler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15