Ankapark’ta korku dolu anlar!

Ankara'da yaşayan vatandaşlar pek çok temel sorunun çözümü beklerken Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından çok büyük bir bütçeyle yapılan ve AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açılışını gerçekleştirdiği Ankapark’ta korku dolu anlar yaşandı.

22 Mart 2019 Cuma 15:34
Ankapark’ta korku dolu anlar!

İsmi Wonderland Euroasia olarak değiştirilen Ankapark’ta ‘rollercoaster’ bozuldu.

 Trene binen vatandaşlar, üst bölümdeki raylarda asılı kalınca panik ve büyük korku yaşandı. Vatandaşlar tehlikeli bir biçimde ve raylardan yürüyerek aşağı inmek zorunda kaldı

O anlar kameralara böyle yansıdı:

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankapark’la ilgili ciddi güvenlik riskleri bulunduğunu belirterek “Aklı olan oyuncaklara binmez” uyarısı yapmıştı.

Mimarlar Odası’nın raporunda Ankarapark’ın zemininin gevşek ve su varlığı yüksek bir mutlak tarım arazisi olduğu belirtilmişti. Raporda ayrıca parkın yapım aşamasında teknik şartnamelerden kaçınıldığı, parktaki birçok araçta çökme ve paslanma olduğu duyurulmuştu.

Son Güncelleme: 22.03.2019 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15