Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na eleştiri

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na eleştiri

06 Kasım 2016 Pazar 11:16
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na eleştiri

Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan Tavuk Kombinası açılışı ve Genç Çiftçi Projesi kapsamında düzenlenen hayvan dağıtım töreninde konuştu.

İşte Yıldırım’ın burada yaptığı konuşmasan satır başları:

Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki 'Demokrasiye sahip çıkın'. Ey Kılıçdaroğlu; demokrasiye elbette sahip çıkacağız. Demokrasiye birlikte sahip çıkacağız ama demokrasiye sahip çıkmak için teröre sahip çıkmayalım. Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çıkmamakla olur.

Ülkenin her yanında bilumum şer odaklarıyla amansız mücadele diyoruz. Bu mücadelede her gün yeni başarılar elde ettikçe bazılarının nasırına bastığımızı biliyoruz.

Ciyak ciyak bağırıyorlar… Ses veriyorlar. Ne yaparsanız yapın bir tek terörist kalmayana kadar bu mücadele devam edecek. İçerideki ve dışarıdaki destekçilerin heveslerini kursaklarına bırakana kadar devam edeceğiz.

Son Güncelleme: 08.11.2016 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15