Beşiktaş'taki terör saldırısının planlayıcısının fotoğrafı paylaşıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Beşiktaş’taki terör saldırısının planlayıcısı Zozan K. ve Vezneciler saldırısının keşifçisi Gülşen B.N'nin fotoğraflarını basınla paylaştı.

15 Temmuz 2017 Cumartesi 09:42
Beşiktaş'taki terör saldırısının planlayıcısının fotoğrafı paylaşıldı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, önceki gün yaptığı açıklamada Beşiktaş’taki terör saldırısının organizatörünün yakalandığını açıklamıştı. 

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ile kameralar karşısını geçen Vali Şahin, "İstanbul il Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüz ve Milli İstihbarat Teşkilatımız işbirliği ile yürütülen çalışmalarda bölücü terör örgütünün özel kuvvetler hücresinin ilimizde, sansasyonel bir eylem yapacağı bilgisi alındı.Ve bu bilgi üzerine yapılan çalışmalarda,İstanbul ilimizde 13 ilçede, Ankara, Diyarbakır, Hakkari ve Kocaeli illerinde operasyonlar yapıldı. Bunun neticesinde 44 kişi gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde bu 44 kişiden birinin Beşiktaş Stadyumu patlamasında organizatör olarak görev aldığı ve orada keşifte bulunduğu ,sonra yine bombalı araç içerisinde son anda inip firar eden kişi olduğu, yine bir başkasının da Vezneciler semtinde Çevik Kuvvet polislerimizin taşındığı servis aracına yönelik bombalı eylemi organize eden kişi olduğu değerlendirilmiştir" diye konuşmuştu.

Son Güncelleme: 15.07.2017 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15