Çakıcı’nın adamlarına sabah baskını

İstanbul Polisi, cezaevinde bulunan Alaattin Çakıcı'nın liderliğini yaptığı şebekeye operasyon düzenledi. Baskında 27 şüpheli gözaltına alındı.

22 Mart 2018 Perşembe 09:48
Çakıcı’nın adamlarına sabah baskını

Kaynak: Habib Atam/Sözcü

Operasyon İstanbul Emniyeti’ne bağlı  Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Organize Polisi’nin bir süredir yürüttüğü çalışmada,  liderliğini Alaattin Çakıcı’nın yaptığı öne sürülen bir suç örgütü tespit edildi.

Araştırmalarda şebeke üyesi 33 şüpheli belirlendi. Teknik ve fiziki takip çalışmalarının ardından operasyon kararı alındı. Sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı baskında 27 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise

6 tabanca,  2 pompalı tüfek,  380 adet mermi ve 1 telsiz ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.  Diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Son Güncelleme: 22.03.2018 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15