"Diyanet, Adnan Oktar'a prim vermek istemiyor"

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın (DİB), Adnan Oktar'ın tartışılan programlara imza attığı A9 kanalının kapatılması için harekete geçtiği ifade edildi. DİB'in bu konu hakkında 'Oktar'a prim yaptırmamak' için daha fazla açıklama yapmak istemediği belirtildi.

02 Şubat 2018 Cuma 12:39
"Diyanet, Adnan Oktar'a prim vermek istemiyor"

Kanal D Muhabiri Oğuz Şahin'in aktardığı bilgilere göre DİB, Adnan Oktar'ın kanalının kapanması konusunda kararlı. Diyanet, kanalın kapatılması için Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nu (RTÜK) göreve çağırdı.

Tartışma Yaşanmıştı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Adnan Oktar'ın akli dengesinin yerinde olmadığını söylemişti. Oktar ise bu sözlere çok sert yanıt vermiş, "Kerhanelerden, kumarhanelerden, içki fabrikalardan alınan paralarla, vergilerle maaşlarınız ödeniyor. Bir kere bunlar hakkında açıklama yaptınız mı, bunlara sesinizi çıkarttınız mı? Gıkın çıkmıyor hoca efendi" demişti.

DİB Başkanı Erbaş, Oktar'ın bu ifadeleri sonrası başka bir açıklama daha yapmadı.

Son Güncelleme: 02.02.2018 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15