Erdoğan: 'Biz hukuk devletiyiz, tehdit sökmez'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen AKP Rize İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı öncesi halka seslendi. Erdoğan, 'ABD stratejik ortağı olan Türkiye’ye, 81 milyonluk Türkiye’ye sırtını dönüyorsa kusura bakmasın. Türkiye’ye tehdit sökmez. Biz hukuk devletiyiz' dedi.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 15:40
Erdoğan: 'Biz hukuk devletiyiz, tehdit sökmez'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘ABD stratejik ortağı olan Türkiye’ye, 81 milyonluk Türkiye’ye sırtını dönüyorsa kusura bakmasın ve bu Türkiye’yi bir tane papaza değişiyorsa kusura bakmasın. Biz bu yolda emin adımlarla yürüyoruz.Türkiye’ye tehdit sökmez. Biz hukuk devletiyiz. Hukuk devleti olarak da hukukun dışına asla çıkmayız. ABD’den insansız hava aracı (İHA) istedik vermediler, şimdi silahlı İHA üretiyoruz, kendi SİHA’mız var. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, dış politikada çok daha iyi şeyler olacak, hiç merak etmeyin’ dedi.

Son Güncelleme: 11.08.2018 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15