Erdoğan'dan olaylı derbiyi değerlendirdi: Kumpas!

Cuma namazı çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Manifestomuzu İstanbul Kongresi'nde açıklayacağız" dedi. Erdoğan, dün oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında çıkan olaylara değindi. Erdoğan, yaşananları 'kumpas' olarak nitelerken, 'Birileri bu terörü organize etti' dedi.

20 Nisan 2018 Cuma 15:56
Erdoğan'dan olaylı derbiyi değerlendirdi: Kumpas!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı soruları yanıtladı. 24 Haziran'da yapılacak erken seçimlere ilişkin olarak, "Kampanya başladı. Manifestomuzu İstanbul Kongresi'nde açıklayacağız" dedi.

Erdoğan, "Milletvekilleriyle ilgili temayül yoklaması yapacağız" diye konuştu.

 Erdoğan, dün oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında çıkan olaylara değindi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları;

' Yaşananlar bizi ciddi anlamda üzdü. Bu futbol teröründen öte bir şey. Açık konuşmam lazım bunda kumpas var. Dikkat ettiyseniz olaylar hep korner köşesinde oldu. Bu terörü birileri organize etti. Bu kendiliğinden olan bir şey değil. Maç gayet güzel gidiyordu. Futbolcu gitmiş kornerini atacak o esnada çakmakmış, şişeymiş bir şeyler atıyorlar. Şenol Hoca'nın başına gelen olay kabul edilebilir gibi değil. Keşke Tolga da orada bu işin içine girmemiş olsaydı. Ama Şenol Hoca'ya yapılanı affetmek mümkün değil. Şenol Hoca'yı, Aziz Başkanı herkesi aradım, hepsi durumdan çok şikayetçi. Çarşamba günü TFF konuyla ilgili kararı açıklayacak. Bize de devreye gireceğiz, çalışmalara katılacağız. Türkiye'de 'fair play' lafı hep söylenir ama uygulamaya gelince hiçbir şey yok. Tribünlerde biz hanımların, kızlarımızın olmasını istedik. Nedeni 'fair play'di. Erkekler bu sayede daha edepli olur diye düşünürken, olay tam tersine döndü. Temennim odur ki yeni tedbirler alınmalı. Biz de Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak konunun üzerine gideceğiz' dedi. 

Son Güncelleme: 20.04.2018 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15