Fatih Altaylı: Bu Vahabi alçaklardan başka ne bekliyordunuz ki!

"Açıkçası Suudilerin bu davranışları pek de ağırıma gitmiyor"

19 Ağustos 2018 Pazar 10:50
Fatih Altaylı: Bu Vahabi alçaklardan başka ne bekliyordunuz ki!

Fatih Altaylı, Suudi Arabistan'ın Suriye'de çoğunlukla Türkiye’nin 'PKK’nın uzantısı’ olarak nitelediği YPG'nin ana unsur olduğu SDG'nin kontrolünde bulunan yıkılmış yerlerin onarılması için 100 milyon dolar bağışlamasına ilişkin olarak değerlendirmede bulundu.

Altaylı, "Suudi Arabistan denilen ülke ile de Suriye’de ortak bir politika güdüyorduk. Ve şimdi Suudiler PKK’ya, ya da YPG postuna bürünmüş PKK’ya yüz milyonlarca dolar yardım yapmaya başladılar diye “Şaşırmış” gibi yapıyoruz" dedi. 

Altyalı, "Bu Vahabi alçaklardan başka ne bekliyordunuz ki! 150 yıllık Türk düşmanlığını bıraktıklarını mı! Açıkçası Suudilerin bu davranışları pek de ağırıma gitmiyor. Kış dediğim kışlık yapar" ifadesini kullandı. 

(t24)

Son Güncelleme: 19.08.2018 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15