FETÖ'den ihraç edilen 6 memur Yunanistan'a kaçarken yakalandı

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında mesleklerinden ihraç edilen 6 memur, 1 kadın ve 2 çocukla birlikte Yunanistan'a kaçmak isterlerken, Edirne'nin Meriç ilçesinde sınırda devriye gezen askerler tarafından yakalandı.

24 Nisan 2017 Pazartesi 12:56
FETÖ'den ihraç edilen 6 memur Yunanistan'a kaçarken yakalandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında mesleklerinden ihraç edilen ve haklarında yurtdışına çıkış yasağı bulunan 6 memur, beraberinde 1 kadın ve 2 çocukla Yunanistan'a kaçmak isterken yakalandı.

Edirne 54’üncü  Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı askerleri Meriç ilçesinin Serem Köyü'nde sınırda devriye görevi yürütürken, 6 erkek, 1 kadın ve 2 çocuğu Yunanistan'a kaçmak isterken yakaladı.

Şüphelilerin yapılan soruşturmasında 6 erkeğin FETÖ/PDY soruşturması kapsamında devlet memurluğundan ihraç dildiği ve haklarında yurtdışına çıkış yasağı bulunduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 24.04.2017 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15