Genç Kadın, Sosyal Medyadan Tacizcisini Arıyor!

Ankara'da tacize uğrayan bir genç kadın kendisini takip edip tacizde bulunan kişinin bulunması için sosyal medyadan "tacizcimi arıyorum" diye çağrıda bulundu.

11 Aralık 2017 Pazartesi 12:07
Genç Kadın, Sosyal Medyadan Tacizcisini Arıyor!

Ankara'da tacize uğrayan bir genç kadın kendisini takip edip tacizde bulunan kişinin bulunması için sosyal medyadan "tacizcimi arıyorum" diye çağrıda bulundu

Taciz olayının ardından karakola gittiğini ancak “Ankara’da kaç milyon kişi yaşıyor. Boşuna arama” dediklerini aktaran genç kadın bir sonuç alamadığını belirterek n olayın yaşandığı görüntüleri buldu ve sosyal medyadan paylaştı.

Karakola gitti "Boşuna arama" dediler

Güvenlik kamerası görüntülerinin karakolda “açılmadığı” yönünde bir cevap alan üniversite öğrencisi daha sonra taciz anına ilişkin görüntüleri sosyal medyadan “Tacizcimi arıyorum” notuyla paylaştı.

Son Güncelleme: 11.12.2017 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15