'Gülen cehenneme girse arkasından giderim'

'Gülen cehenneme girse arkasından giderim'

25 Kasım 2016 Cuma 11:26
'Gülen cehenneme girse arkasından giderim'

İzmir’de yapılan FETÖ/PDY operasyonunda, aralarında silahlı özel güvenlik görevlilerinin de bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı. Yakalananlar arasında bir isim dikkat çekti. Fetullah Gülen’in İzmir’deki ilk öğrencilerinden olduğu tespit edilen Alaattin Kırkan’ın uzun yıllardır sohbet hocalığı ve öğretmenlik yaptığı belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri bu sabah, İzmir CumhuriyetBaşsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında yakalama kararı bulunan 30 şüphelinin ikametlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Şüphelilerden bir kısmının, FETÖ'nün kriptolu yazışma programı "ByLock"u kullandıkları ve örgüte finansal destek sağladıklarını belirtildi.

Yakalananlar arasında bir isim dikkat çekti. Fetullah Gülen’in İzmir’deki ilk öğrencilerinden olduğu tespit edilen Alaattin Kırkan’ın uzun yıllardır sohbet hocalığı ve öğretmenlik yaptığı belirtildi. Alaattin Kırkan’ın Gülen ile tanışması ve sohbet toplantılarını anlattığı bir video da ortaya çıktı. Uzun yıllar Gülen’in yanında kalan ağabeyleri ekrana getiren “Geçmişten İzler” adlı filmde Kırkan, dikkat çeken anlatımlar yapıyor. Videoda, Kırkan’ın anlatımlarının da Fetullah Gülen’inin peygamberleştirmesi üzerine olduğu “Eğer bir gün hoca efendi cehenneme girse onunla beraber cehenneme girmeye razıyım. O bizi ateşten kurtarmak için adeta görevlendirilmiş. Yalnız ülkemiz değil bütün insanlık için çalışan insanlardır ” dediği ve bunun da deliller arasında olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 25.11.2016 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15