Hürriyet'ten Orhan Pamuk'a 'hayır' sansürü!

Hürriyet gazetesi, Tolga Tanış'ın yerine Washington Temsilciliği'ne getirdiği Cansu Çamlıbel'in Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'la yaptığı söyleşiyi yayımlamadı.

14 Şubat 2017 Salı 13:54
Hürriyet'ten Orhan Pamuk'a 'hayır' sansürü!

 T24'te yer alan habere göre, Orhan Pamuk, pazartesi günü yayımlanması planlanan, ancak sansüre uğrayan söyleşide, anayasa değişikliğine karşı düşüncelerini anlatarak, referandum için "hayır" görüşünü dile getirdi.

Kanal D spikeri İrfan Değirmenci'nin "hayır" açıklaması nedeniyle Doğan Medya Grubu'nda atılmasının büyük bir tartışma yarattığı sırada gazete içinde yapılan değerlendirme Orhan Pamuk'un Hürriyet'e verdiği söyleşinin yayımlanmamasına karar verildi.

Kararın ardından Hürriyet'te her hafta başında 'Yüz Yüze Pazartesi' başlığıyla yayımlanan Cansu Çamlıbel'in söyleşi sayfası bu hafta yayına giremedi.

Son Güncelleme: 14.02.2017 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15