İstanbul’da metro seferlerinde aksama

İstanbul'da metro seferleri teknik arıza nedeniyle duraksadı. Enerji kesintisi nedeniyle, Yenikapı - Vezneciler İstasyonları bir saat ulaşıma kapalı kaldı. Arızanın giderilmesinin ardından seferler normale döndü.

18 Haziran 2018 Pazartesi 09:37
İstanbul’da metro seferlerinde aksama

Metro İstanbul’un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Sayın yolcularımız, enerji kesintisi nedeniyle, Yenikapı – Vezneciler İstasyonları saat 06:00 itibari ile işletmeye açılamayacak olup; işletmemiz Şişhane – Yenikapı arasında İETT otobüsleri ile yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz” denildi.

ARIZA BİR SAAT SONRA GİDERİLDİ

Saat 07:00 sıralarında yapılan ikinci bir açıklamada ise “Sayın Yolcularımız; M2 hattında enerji arızası giderilmiş olup, seferlerimiz normal olarak yapılmaktadır. Verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. Hayırlı yolculuklar…” denildi.

Son Güncelleme: 18.06.2018 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15