Naim Süleymanoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Efsane sporcu, halterin cep herkülü Naim Süleymanoğlu İstanbul'da düzenlenen kalabalık törenlerle son yolculuğuna uğurlandı,..

19 Kasım 2017 Pazar 15:44
Naim Süleymanoğlu son yolculuğuna uğurlandı

28 Eylül'den bu yana tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu (50), bugün Edirnekapı Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Süleymanoğlu için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi...

Yunanistan'dan gelip 'Cep herkülü'nün cenazesine katılan ezeli rakibi Leonidis Süleymanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutunu öperek ünlü halterciye veda etti. Cenazede İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz, "Onun bir millet sevdalısı olduğuna ve onun bir kahraman olarak bu millete madalyalar kazandırdığına bu ülkeye madalyalar kazandırdığına şahitlik eder misiniz? Biz de şahitlik ediyoruz Allah-u teâla şahitliklerinizi kabul etsin" dedi. Naim Süleymanoğlu’nun kızları Esin ve Sezin, annesi Hatice Süleymanoğlu, kardeşleri Muharrem ve Rahim Süleymanoğlu cenazede taziyeleri kabul etti.

28 Eylül’den bu yana tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu (50) için bugün Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Öğle namazını müteakip düzenlenecek tören öncesi Süleymanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu camiye getirildi. 

Törene Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile çok sayıda kişi katıldı...

Son Güncelleme: 20.11.2017 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15