Nevşin Mengü’den olay yaratan paylaşım

Ünlü sunucu Nevşin Mengü sosyal medyada katıldığı bir tartışmada verdiği yanıt ile sosyal medyada olay oldu.

22 Ekim 2018 Pazartesi 09:51
Nevşin Mengü’den olay yaratan paylaşım

Necib Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu sosyal medya hesabından, “Günaydın mutlu hafta sonlarıııııı yine ülkemde mükemmel bir güne uyandım, şöyle bir soru sordum kendime; kadın değil miyim la ben? Hayır çünkü acayip iyi araba kullanırım, park edemeyeceğim yer yoktur. Gözüm cetvel gibidir, hacim de hesaplarım gözümle hem de sevgiler” paylaşımını yaptı.

Şengül Hablemitoğlu’nun yaptığı bu paylaşıma “Elvan Albayrak” ismindeki bir takipçisi, “Nedir bu kadınlardaki ‘ben herşeyi beceririm evelallah, erkekten farkım yok’ kompleksi?.. @SinanCanan hocamızın kadın-erkek yaradılış farklarıyla ilgili ne anlattığını derinine anlamadan kavramadan, bilim ve fıtratı algılayamayan klasik ezik kadın psikolojisi yine dellendi!” ifadeleriyle bir yanıt verdi.

Hablemitoğlu takipçisinin bu paylaşımına “Ezik mi? terbiyesiz ve hadsiz olmak da fıtrattan tabii yapacak bir şey yok. Hele hele toplumsal olguları, bilimi risalelerden ve #fetö sempatizanlarından kavramaya çalışınca çok normal… Öperim Elvanım seni…” diyerek karşılık verdi. Hablemitoğlu'na başka bir takipçisinden ise “Gelmiş geçmiş Dünya da bir tane kadın mucit gösterin siz haklısınız diyeyim Şengül hanım” yanıtı geldi.

“Adam bilim pipiyle yapılır sanıyor herhalde”

Hablemitoğlu’nun takipçisinin yaptığı yoruma ise Nevşin Mengü’den olay yaratan yanıt geldi. Mengü “Adam bilim pipiyle yapılır sanıyor herhalde” diye yazdı. (Sözcü)

İşte Mengü’nün olay yaratan o paylaşım:

hablemitoglu

hablemitoglu2

nevinmeng

Son Güncelleme: 22.10.2018 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15