Öldürülen Aleyna Can'ın şüpheli erkek arkadaşı yakalandı

Kartal'da önceki gün günlük kiralık dairede öldürülen 17 yaşındaki Aleyna'nın erkek arkadaşı Eser Devrim E. yakalandı.

04 Aralık 2017 Pazartesi 09:23
Öldürülen Aleyna Can'ın şüpheli erkek arkadaşı yakalandı

Kartal'da önceki gün günlük kiralanan evde 17 yaşındaki Aleyna Can'ın tabancayla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili olarak dün 2 kişinin gözaltına alınmasının ardından, dün akşam erkek arkadaşı Eser Devrim E. de yakalandı.

Kartal Cevizli Mahallesi Karabük Sokakta bulunan bir binada günlük kiraya verilen dairede, önceki gün Aleyna Can, tabancayla kafasına tek kurşun sıkılarak öldürülmüş halde bulundu.

Görüntülerde 3 kişi tespit edilmişti

Olayın ardından polis ekipleri, bölgede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelerken, evden çıkan üç kişiyi tespit etti. Polis ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda dün iki kişiyi gözaltına alırken kaçan Aleyna Can'ın erkek arkadaşı Eser Devrim E.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda yeri tespit edilen Eser Devrim E. bu akşam yakalanarak gözaltına alındı. Eser Devrim E. ile diğer iki şüphelinin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.

Son Güncelleme: 04.12.2017 09:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15