banner9

Oyuncu Orhan Aydın emniyete götürüldü!

Ünlü tiyatrocu Orhan Aydın, sosyal medya paylaşımları nedeniyle emniyete götürüldüğünü açıkladı.

Oyuncu Orhan Aydın emniyete götürüldü!

Ünlü tiyatrocu Orhan Aydın, sosyal medya paylaşımları nedeniyle emniyete götürüldüğünü açıkladı.

10 Temmuz 2018 Salı 12:54
Oyuncu Orhan Aydın emniyete götürüldü!

24 Haziran Seçimleri’nde İstanbul 2. bölge milletvekili adayı da olan tiyatrocu Orhan Aydın, sosyal medya paylaşımları nedeniyle Beyoğlu Emniyeti’nce gözaltına alındığını açıkladı. Aydın, Twitter’dan “Sosyal medya paylaşımlarım için Beyoğlu Emniyet Amirliği Güvenlik Şubeye getirildim. Başkanlık ve demokrasi!” yazdı.

Aydın’ın gözaltına alınmadığı, ancak zorla emniyete götürüldüğü öğrenildi.

ORHAN AYDIN KİMDİR?

Orhan Aydın (d. 27 Eylül 1947 Türk tiyatrocu, oyuncu ve yazar.

İnternet üzerinden yayın yapan soL haber portalındanda köşe yazarlığı yapmaktadır.

Filmografisi

Dizi

Kertenkele (dizi) (Bahtiyar) 2014-günümüz
Nasıl Geçti Habersiz (Ahmet) 2012
Karakol - Herkes Adalet İster (Alaattin) 2011
Yerden Yüksek 2010
Nakş-ı Dil Sultan (dizi) (Halil Hamit Paşa) 2010
Adanalı (Nevzat Müdür)(2008-2010
Emret Komutanım 2005
Anadolu Efsaneleri Sarı Kız Tepesi 2005
Anadolu Efsaneleri - Dikilitaş Efsanesi 2005
Anadolu Efsaneleri - Bostancı Baba 2005
Anadolu Efsaneleri - Göl Efsanesi 2004
Anadolu Efsaneleri - Kıyan Tepesi 2004
Fişgittin Bey 2003
Ankara Yollarında 2002
Tatlı Hayat (Hüsnü) 2001
Küçük Besleme (Osman) 2001 - 1999
İkinci Bahar 1998
Kurtuluş (General Dimaras) 1996
Hastane (dizi) (Dr. İskender Akoğlu) 1993
Gerçek Kesit 1993
Deniz Gurbetçileri 1991
Ana (Sivri Zeka) 1991
Yaprak Dökümü (Vehbi)1987

Sinema

Muhteşem1985
Hesap Günü 1986
Muhteşem İkili 1986
Deniz (film)1987
Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri (Başhekim) 1992
Hoşçakal Yarın (Yusuf Aslan'ın Avukatı) 1998
10 Saatte Büyümek Kısa film 2010
Devrimden Sonra (Öğretim Görevlisi) 2011
Barınak (Sinan Baba) 2012

Son Güncelleme: 10.07.2018 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15

banner14