Pendik’te okulda silahla giren şahıs dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı!

Pendik'te iddiaya göre bir okula giren kimliği belirsiz şahıs 3 öğrenciyi silahla yaralayarak intihar girişiminde bulundu. Yaralanan öğrencilerden 1'i hayatını kaybetti...

13 Ekim 2017 Cuma 17:08
Pendik’te okulda silahla giren şahıs dehşet saçtı: 1 ölü, 2 yaralı!

İstanbul Pendik'te bir kişi 3 öğrenciyi okul önünde pompalı tüfekle vurdu. Vurulan öğrencilerden biri hayatını kaybetti. Yaralı iki öğrencinin tedavisine hastanede devam ediliyor. Öğrencileri vuran zanlı, okulun 1 kilometre ötesinde bileklerini kesmeye çalıştığı esnada polislerce yakalandı.

Zanlı,  önce okuldan çıkan öğrencilerin üzerine Pendik tren istasyonu mevkiinde ateş açtı. Zanlı daha sonra öğrencilerin çıktığı okula giderek okulun yangın merdiveninde bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.

Olay yerinde bulunanlar “Saldırgan öğrenci değil, okul dışından olduğu söyleniyor. Olayı neden yaptığı henüz belli değil. Polisler hayati tehlikelerinin olmadığını söyledi. Henüz bilgiler sağlıklı değil. Kız arkadaşının yanında başka bir erkek görüyor. İddialar böyle. Kız arkadaşından ayrıldığı söyleniyor, olayı bu yüzden yaptığı söyleniyor. Öğrenciler hastaneye kaldırıldılar. Öğrencilerde hayati tehlikesi yok deniyor" sözleriyle durumu aktardı.

Son Güncelleme: 13.10.2017 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15