Seçim haftası hava durumu nasıl olacak?

Yerel seçimler yaklaşırken vatandaşlar seçim günü hava durumu nasıl olacak sorusuna da cevap arıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı son dakika tahminlerine göre seçimlerin yapılacağı hafta sonu yurdun yarısında kar bekleniyor. İşte hava durumu tahminlerine göre son detaylar...

26 Mart 2019 Salı 09:41
Seçim haftası hava durumu nasıl olacak?

Türkiye’nin gündemi yaklaşan yerel seçimler. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı ve bu tahminlere göre perşembe gününden itibaren yurdun doğusunu etkilemeye başlayacak olan soğuk ve karlı hava İç Anadolu Bölgesi’nin doğu kesimlerine kadar yayılacak. İstanbul’da bugün 18 derece dolaylarında olan hava sıcaklıkları hafta sonu 10 dereceye kadar düşecek.

SEÇİM HAFTASI HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

Martın son günlerine gelmiş olmamıza rağmen bu hafta sonu yurdun önemli bir bölümünde karlı havanın etkili olması bekleniyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Adıyaman, Şanlıurfa, Elazığ, Şırnak ve Iğdır çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Erzurum, Kars, Ağrı, Tunceli, Bingöl ve Muş çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

(Sözcü)

Son Güncelleme: 26.03.2019 10:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15