Şeytanla mücadele edecek doçent aranıyor

Karaman’da bulunan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, İslami İlimler Fakültesi'nde çalışmak üzere 'Şeytanla mücadele edecek insan eğitimi üzerine çalışmaları bulunan 'yardımcı doçent' arıyor.

02 Kasım 2017 Perşembe 15:39
Şeytanla mücadele edecek doçent aranıyor

Sözcü'nün haberine göre; Üniversitenin web adresinde yayınlanan ilanda, çeşitli dallarda öğretim üyesi alınacağı belirtildi. Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okuluna ‘'Güreşçilerde buz masajının toparlanmaya ilişkin biyokimyasal parametrelere etkisi üzerine çalışması olan'' doçent alınacak.

Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne alınacak yardımcı doçent için ise ‘'Pervane Bey Mecmuası, Harputlu Mahmut Bahreddin Divanı, Arapça- Farsça-Türkçe manzum sözlük konularında çalışmaları olma'' şartı aranacak.

İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri bölümüne alınacak yardımcı doçent ilanında ise ‘'Kur’an ve Sünnet rehberliğinde şeytanla mücadele edecek insan eğitimi üzerine çalışmaları olma'' şartları sıralandı. Yardımcı doçent kadrosuna başvuran tüm adaylar için yabancı dil sınavı yapılacağı da belirtildi.

Son Güncelleme: 02.11.2017 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15