Ünlü eğlence merkezi Reina'da yıkım

Reina'da yaşanan katliamın ardından ünlü eğlence merkezinin ne zaman açılacağı konuşulurken, Reina'da yıkım başladı. Sabahın erken saatlerinde başlayan yıkımın 45 dakika sürdüğü belirtiliyor.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 12:49
Ünlü eğlence merkezi Reina'da yıkım

 İş makineleri bu sabah erken saatlerde Türkiye'yi katliamın yaşandığı ünlü eğlence merkezi Reina'ya geldi. Reina'da kısa süre içinde yıkım başladı. Konuya yakın bir kaynak, yıkım işleminden kendilerinin de haberi olmadığını belirterek, iş makinelerinin alandan ayrıldığını aktardı.

Hürriyet'in haberine göre; iş makineleri bu sabah erken saatlerde Türkiye'yi katliamın yaşandığı ünlü eğlence merkezi Reina'ya geldi. Reina'da kısa süre içinde yıkım başladı. Konuya yakın bir kaynak, yıkım işleminden kendilerinin de haberi olmadığını belirterek, iş makinelerinin alandan ayrıldığını aktardı.

İBB'den açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden şu açıklama yapıldı: "Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesinde bulunan Reina isimli eğlence mekanında mevzuata aykırı kısımlar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümenince yıkım kararı alınmıştır. Encümen Kararına istinaden, bugün (22.05.2017), yapının mevzuata aykırı kısımlarının yıkım işlemi gerçekleşmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Son Güncelleme: 22.05.2017 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15