Ünlü gece kulübünden utandıran 15 Temmuz partisi!

Antalya ve Konya'da iki şubesi bulunan ünlü bir gece kulübü, yarın akşam için "15 Temmuz Demokrasi Partisi" organize etti. Tankların üzerine yürüyen vatandaşların görselinin kullanıldığı bir de davetiye afişi hazırlayan kulüp, daha sonra gelen tepkiler üzerine partiyi iptal etmek zorunda kaldı. Açıklama yapan yetkililer "19 Mayıs'ta da 30 Ağustos'ta da yapmıştık. Bu kez çarpıtıldı" dedi.

14 Temmuz 2017 Cuma 10:10
Ünlü gece kulübünden utandıran 15 Temmuz partisi!

Kaynak: Deniz AYAS/ Sözcü

Konya ve Antalya/Kemer’de iki şubesi bulunan ünlü gece kulübünün 15 Temmuz Demokrasi Partisi tepkilere neden oldu. “Kırmızı/beyaz giyinen ya da Türk Bayrağı ile gelen herkese ücretsiz giriş” anonsuyla dün gece reklamı yapılan ve sosyal medyada yoğun eleştirilere neden olan parti, birkaç saat sonra iptal edilmek zorunda kaldı.

Reklamların dönmeye başlamasının ardından gelen tepkiler sonrası iptal edilen parti için açıklama yapan kulüp ise “Kulübümüz nasıl 19 Mayıs, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği düzenledi ise bugünü de milletimizin yazdığı bir destan olarak görmüş ve bu duygularla bir organizasyon planlamıştır. Etkinlik sosyal medyada tamamen çarpıtılarak amacının dışına çekilmiştir. Özür dileriz” dedi.

parti-orta

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ: ÇARPITILDI, ÖZÜR DİLERİZ

İşte Konya ve Kemer’i karıştıran ’15 Temmuz Demokrasi Partisi’ için kulüpten yapılan o açıklama “İşletmemizin bir kurtuluş günü olarak gördüğü ve milletimizin şanlı bir zafer kazandığı  15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükler Günü dolayısıyla hazırlamayı düşündüğü etkinlik sosyal medyada tamamen çarpıtılarak amacının dışına çekilmiştir. Kulüp etkinliklerimizi düzenleyen ekip, tamamen saf ve vatanperver duygular ile şimdiye kadar nasıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği düzenledi ise bugünü de milletimizin yazdığı bir destan olarak görmüş ve bu duygularla bir organizasyon planlamıştır. Söz konusu organizasyon çeşitli yanlış anlaşılma ve yönlendirmelerle, sosyal medya üzerinden şehit yakınlarımızı ve milletimizin aziz değerlerini incitecek bir noktaya sürüklenmesi üzerine iptaline karar verilmiştir. Tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına Allah’tan rahmet dileriz. Sosyal medya hesabımızda kısa süreli de olsa yayınlanan tanıtım nedeni ile başta tüm şehit yakınlarımız olmak üzere aziz milletimizden özür dileriz”

Son Güncelleme: 14.07.2017 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15