Aydın'da Çerçioğlu Nazım'ı unutmadı

Aydın'da Çerçioğlu Nazım'ı unutmadı

31 Mayıs 2016 Salı 12:07
Aydın'da Çerçioğlu Nazım'ı unutmadı

  AYDIN'DA EDEBİYAT GÜNLERİ 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, büyük şair Nazım Hikmet’i üç gün sürecek olan “Aydın Edebiyat Günleriyle anacak.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Şükran Güngör, Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek olan  Aydın Edebiyat Günleri programının açılış konuşmasını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yapacak.
1 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan Aydın Edebiyat Günleri programı şu şekilde  gerçekleşecek;
 1 Haziran Çarşamba saat: 19.00 Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Prof. Dr. Onur Bilge Kula’nın açılış konuşmaları, “Kadının adı Duygu” isimli sergi açılışı. Saat: 20.00 Pelin Batu-Mehtap Meral “Şairden şiirler ve şarkılar”
 2 Haziran Perşembe Orhan Kemal ve Ahmet Arif’i anıyoruz saat: 18.00 Edebiyatımızda toplumcu gerçekçi gelenek ve Orhan Kemal konulu Feridun Andaç söyleşisi. Saat: 20.00 Hasretinden prangalar eskittim” tiyatro kumpanyası.
3 Haziran Cuma Nazım Hikmet Ran’ı anıyoruz Saat: 18.00 “Nazım’ın İzinde” konulu Melih Güneş söyleşisi. Saat: 20.00 “Onlar ki…(Kuvayı Milliye Destanı) tiyatro gösterimi (Nazım oyuncuları)

Son Güncelleme: 31.05.2016 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15