Portakal Çiçeği Karnavalı, Korart’ta start aldı

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve İl Başkanı Ayhan Barut, tüm Türkiye’yi Adana’ya davet etti

02 Nisan 2018 Pazartesi 13:05
Portakal Çiçeği Karnavalı, Korart’ta start aldı

Korart’ta karnaval sergisi

ADANA – Adanalıları bu hafta başlayacak Portakal Çiçeği Karnavalı heyecanı sardı. Karnaval kapsamında ilk sergi Korart Sanat Galerisi’nde açıldı. 6. Portakal Çiçeği Karnavalı bünyesinde açılışı gerçekleştirilen Yeni Nesil Ressamlar’ın +Bir Sergisi yoğun ilgiye sahne oldu. 
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, parti yöneticileri ve sanatseverlerin yanı sıra Korart Sanat Galerisi Koordinatörü Rahime Korkut’un eşi Feyzullah Korkut ve çocukları da sergi açılışına katıldı. 
+Bir Karma Resim Sergisi’nde yeni nesil ressamlar Veli Aras Yalçınkaya, Utku Ersöz, Selman Uzun, Sefa Çatuk, Seda Şahbaz, Pınar İnci, Onur Arıkan, Mehmet Babat, Gül Işıklar, Feyzi Çelikten, Fahri Ertürk, Eda Uzun, Cansu Sönmez, Beşir Bayar, Muazzez Kurtuluş, Banu Taşkent, Aliye Altunbilek, Ahmet Doksanoğlu, Ahmet Burak Halıcı, Ağıt Uğur Uludağ ve Oğuz Kaleli’nin eserleri yer alıyor.

TÜMER VE BARUT, ADANA’YA ÇAĞIRDI

Milletvekili Tümer ve İl Başkanı Barut, Adana’nın her alanda güzellikleri hak ettiğini vurguladıkları konuşmalarda Portakal Çiçeği Karnavalı’nın kent adına ayrı bir değer olduğunu söyledi. Tümer ve Barut, tüm Türkiye’yi karnaval coşkusunu yaşamak üzere Adana’ya çağırdı.
Birbirinden değerli tabloların yer aldığı sergi Ziyapaşa Bulvarı’ndaki Korart Sanat Galerisi’nde 15 Nisan’a kadar açık kalacak. Galeri Koordinatörü Rahime Korkut, sergiye katılanlara teşekkür etti, tüm Adanalıları eserleri görmeye davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15