Adele kocasına bir servet ödeyecek

Ünlü şarkıcının menajeri, Adele ve eşi Simon Konecki'nin ayrıldığını duyurdu. İngiliz basını, 145 milyon sterlinlik bir serveti olduğu tahmin edilen Adele'in eşine en az birkaç milyon dolar ödeyeceğini yazdı.

21 Nisan 2019 Pazar 10:18
Adele kocasına bir servet ödeyecek

Bir süredir ayrı yaşayan ve İngiliz basınında ayrılacaklarına dair iddiaların dolaştığı ünlü şarkıcı Adele ve eşi Simon’ın boşanma hazırlığı içerisinde olduğu açıklandı. 8 yıllık birliktelikleri ve 3 yıllık da evlilikleri olan çiftin evlerini ayırdığı resmen açıklandı. Adele’in menajeri ayrılığı doğrularken Angelo isimli 6 yaşındaki çocuklarının velayetinin kimde kalacağı henüz bilinmiyor.

Öte yandan bu boşanma ile ilgili olarak İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden Daily Mail, 30 yaşındaki Adele’in 45 yaşındaki Simon’a birkaç milyon sterlin vereceğini iddia etti. Son dönemde yoğun programları dolayısıyla görüşemeyen ve birbirlerinden kopan çiftin en son Şubat ayında birlikte görüldüğü belirtildi.

145 milyon sterlin (188 milyon dolar) serveti olduğu tahmin edilen şarkıcının en az 10 milyon dolar ödeyeceği iddiaları İngiliz basınında yer aldı.

Son Güncelleme: 21.04.2019 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15