Adele'den hayranlarını üzen haber geldi

Ünlü şarkıcının menajeri, Adele ve eşi Simon Konecki'nin ayrıldığını duyurdu.

20 Nisan 2019 Cumartesi 09:43
Adele'den hayranlarını üzen haber geldi

İngiliz basını ünlü şarkıcı Adele’i konuşuyor. Uzun süredir müzik piyasasından uzakta olan Adele’in özel hayatında sorunlar yaşadığı iddia ediliyordu.

Eşi Simon Konecki’yle ayrı yaşamaya başladıkları konuşulan Adel’le ilgili en net açıklama menajerinden geldi.

30 yaşındaki şarkıcının menajeri yaptığı açıklamada, “Adele ve partneri ayrıldılar. Çocuklarını beraber yetiştirecekler. Her zamanki gibi mahremiyetlerine saygı bekliyorlar. Başka bir açıklama ya da yorum yapılmayacak” ifadelerini kullandı.

2011’de tanışan çift, 2012 yılında birlikte olduklarını açıklamış, aynı yıl tek çocukları Angelo dünyaya gelmişti. İkili 2016 yılında da dünyaevine girmişti.

The Sun’a konuşan çifte yakın bir kaynak, “Bu çok üzücü bir durum. Adele ve Simon bir süredir ayrı yaşıyordu. Aralarındaki sorunları aşmaya çalışıyorlardı ama bir yerden sonra eğer işler yolunda gitmiyorsa bunu kabul etmek gerekiyor” dedi.

Son Güncelleme: 20.04.2019 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15