Ahmet Kural - Sıla çiftinin ayrılık sebebi belli oldu

Evlilikle sonuçlanması beklenen Sıla - Ahmet Kural ilişkisi kısa sürdü.

16 Ocak 2018 Salı 11:53
Ahmet Kural - Sıla çiftinin ayrılık sebebi belli oldu

Oyuncu Ahmet Kural ile şarkıcı Sıla, 1 yıllık ilişkilerini önceki gün bitirmişti. Sıla, oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile buluşup baş başa yemek yedi. Sıla’nın Okan Can Yantır ile birlikte yemek yemesi Ahmet Kural’ı kıskançlık krizine soktu.

silagencoglu

TELEFONDA TARTIŞTILAR İDDİASI

Magazin kulislerinden konuşulan iddia şu sıralar herkesin dilinde. Ahmet Kural, sevgilisi Sıla’nın Okan Can Yantır ile birlikte baş başa yemeğe çıktığını öğrenince Sıla’yı arayarak sert bir şekilde uyardığı iddia edildi. Şarkıcı Sıla ise Ahmet Kural’ın kendisini sürekli kısıtlamasından rahatsız olduğu için bir anlık öfke ile Ahmet Kural’la birlikte olan fotoğraflarını silip Instagram hesabından takipten çıkardı.

AHMET KURAL PİŞMAN

Magazin sayfalarına karıştığı kavgalar ve agresif tavırlarıyla haber olan Ahmet Kural, yaptığı hatanın farkında olduğu için Sıla ile çekilmiş fotoğraflarını silmedi ve Instagram hesabı üzerinden takipten çıkarmadı. (Sözcü)

Son Güncelleme: 16.01.2018 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15