Ayşenur Balcı ve Umur Yiğit Vanlı ilişkilerini bitirdi

İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran Ayşenur Balcı, hayatını tamamen değiştiren sevgilisi Umur Yiğit Vanlı ile yollarını ayırdı.

14 Eylül 2017 Perşembe 12:27
Ayşenur Balcı ve Umur Yiğit Vanlı ilişkilerini bitirdi

Show TV'nin bir dönem reyting rekorları kıran programı, 'Bu Tarz Benim' ile ünlenen  Ayşenur Balcı yeni bir aşka yelken açmıştı.  Balcı, ocak ayından beri oyuncu Umur Yiğit Vanlı ile birliktelik yaşıyordu.

YOLLARINI AYIRDILAR

Ancak çiftten kötü haber geldi.  Balcı ve Vanlı'nın ilişkilerini noktaladığı konuşuluyor. İkilinin 2 hafta önce yollarını ayırdığı söyleniyor.

"YÜREKLİ İNSAN SENİ ÇOK SEVİYORUM"

Ayşenur  Balcı, Umur Yiğit Vanlı ile ilişkisini şu paylaşımıyla duyurmuştu: "Geçmişte yapmış olduğum bazı hatalarım oldu. Evet hayatımdaki birçok şey için pişmanım kısacası söylemek istediğim beni 'iyilik ve doğrulukla' bu yolda yalnız bırakmayan ve her zaman gücünü gölgesini hayatımda hissetmek istediğim... Hayatımdaki geçmiş gelecek şimdiki zamanda olmasını dilediğim tek insan senden, 'Allah razı olsun Allah seni başımızdan eksik etmesin' herkesin hayatında bazı yeni sayfalar, dönüm noktaları vardır benimki de sensin ey güzel kalpli yürekli insan seni çok seviyorum Umur Yiğit Vanlı. İyilik mutluluk ve doğrulukla kalın..." 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15