Başkan Savaş'tan öğrencilere unutulmayacak yılsonu eğlencesi

Başkan Savaş'tan öğrencilere unutulmayacak yılsonu eğlencesi

05 Haziran 2016 Pazar 19:52
Başkan Savaş'tan öğrencilere unutulmayacak yılsonu eğlencesi
BAŞKAN SAVAŞ'TAN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE UNUTULMAYACAK YILSONU EĞLENCESİ
Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere verdiği önem duyguları içerisinde hareket eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, ilke edindiği memleketine ve Hatay halkına hizmet etme düşüncesi ile fakültenin kuruluşundan itibaren yaptığı hizmetlere aynı şekilde devam etmektedir. Ülkemizin aydınlık geleceğinin gençlerin elinde yükseleceğinin bilinci ile onların sosyal yönleri güçlü ve başarılı bireyler olarak yetişmesine katkılar sunmak amacıyla üniversite gençliğini mutlu eden hizmetlere imza atmaya devam ediyor.
hatay manga 2
TÜRKİYE'NİN EN SEVİLEN GRUPLARINDAN MANGA, MKÜ'LÜ ÖĞRENCİLERİ DOYASIYA EĞLENDİRDİ
Hatay’daki öğrencilerin özgüvenlerini kazanmalarını, burada yaşanan sevgi, barış ve hoşgörünün tüm dünyaya örnek olmasına vesile olacak etkinliklere imza atan Başkan Savaş öncülüğündeki HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Türkiye’nin en gözde müzik gruplarından olan Manga’yı Mustafa Kemal Üniversitesi(MKÜ) öğrencileriyle buluşturarak unutulmaz anların yaşanmasına vesile oldu.
4 Haziran Cumartesi günü Harbiye Teras Aqua Park Otel’de gerçekleşen yılsonu eğlencesinde sosyal etkinliklerle mutlu olmaları ve bir yılın yorgunluğunu atmaları için onlara hazırlanan sürpriz gecede Manga’nın şarkılarıyla gönüllerince eğlenen gençler, doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.
hatay manga 3
MKÜ ÖĞRENCİSİ BEYAZ: BAŞKANIMIZIN SUNDUĞU DESTEKLERDEN DOLAYI ÇOK ŞANSLIYIZ
Başkan Savaş’ın eğitimlerini tamamlayan öğrencilere verdiği bu anlamlı yılsonu hediyesi ile ilgili olarak düşüncelerini paylaşan MKÜ öğrencisi Ömer Özgür Beyaz, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın gençlere ve öğrencilere verdiği önem dolayısıyla kendimizi çok şanslı görüyorum. Başkanımızın bu geceki sürprizi ve hediyesi bizleri çok mutlu etti. Sosyal, kültürel ve sıkıntı yaşayabilecekleri her türlü konuda bizlere sunduğu hizmetlerle öğrencilerin ve gençlerin yanında olduğunu her zaman hissettiren ve bu gece burada olmamıza vesile olan Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diyerek MKÜ öğrencilerinin Başkan Savaş’ın hediyesi karşısındaki mutluluklarına tercüman oldu.
Yılsonu etkinliği çerçevesinde düzenlenen yemeğin ardından sahne alan Manga’nın şarkılarına eşlik ederek doyasıya eğlenen gençler, okullarını başarıyla bitirmenin gururunu yaşadılar.

Son Güncelleme: 05.06.2016 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15