Demet Akalın: 'Ben koyana kadar 3.8 milyon olmuş'

Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hande Yener'e üzeri kapalı bir göndermede bulundu.

17 Temmuz 2017 Pazartesi 13:47
Demet Akalın: 'Ben koyana kadar 3.8 milyon olmuş'

Sosyal medya üzerinden albümlerinin satış rakamlarını ve sahne aldıkları mekanların doluluk oranlarını paylaşarak birbirleriyle polemiğe giren Demet Akalın ve Hande Yener yaz ayları boyunca rekabetlerini bu şekilde sürdürüyor. Zaman zaman birbirlerine akıl almaz laflar söyleyerek magazin muhabirlerine mekik dokutan ikiliden Demet Akalın yaptığı paylaşımla üzeri kapalı bir şekilde yine Hande Yener’e göndermede bulundu.

“HER ŞEY DOĞRU ORANTILI CANIM!”

Paylaşımlarını kaç kişinin görüntülediğini rakamlarıyla gösteren Demet Akalın bu verilerin altına; “Aaa izlenmelere bak! Her şey doğru orantılı canım! Konserde, tıklanmada, izlenmede, sevilmede… Anlamıyosan bir daha anlatayım… Hayda ben koyana kadar 3.8 milyon olmuş.”

demet-akalin-ic

Son Güncelleme: 17.07.2017 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15