Demet Akalın, Eser Yenenler kavgasında yeni perde

Şarkıcı Demet Akalın, bir dönem polemik yaşadığı oyuncu Eser Yenenler'in verdiği röportajda kullandığı ifadeler üzerine sosya medya hesabından sert bir paylaşımda bulundu.

10 Aralık 2017 Pazar 12:41
Demet Akalın, Eser Yenenler kavgasında yeni perde

İlk olarak geride bıraktığımız mayıs ayında şarkıcı Demet Akalın, Murat Boz ve ihanet gecesi haberlerinde adı geçen Eser Yenenler’e sosyal medya hesabı üzerinden yüklenmiş ve yaşananlarla ilgili olarak Yenenler’i suçlamıştı. Akalın, sosyal medya hesabından 3 Adam'a göndermede bulundu ve “Şu ‘3 Adam’ı Popstar ortak kulisimizde ismimi parçalamadan önce de sevmiyordum. Yüzlerine de söylüyorum sevmiyorum, sevemedim, çok da umurlarında” tweeti ile yaşananlardan dolayı ‘3 Adam’dan Eser Yenenler'i suçladı.

demet-akalin-ic

AYLAR GEÇTİ SULAR DURULMADI

Eser Yenenler Akalın’ın bu açıklamalarının ardından bahsi geçen olayların yaşanmadığını söylemiş ve konuyu kapatmak istemişti. Ancak bu olayın üzerinden aylar geçtikten sonra verdiği bir röportaj ve kullandığı ifadeler Demet Akalın’ın yeni bir paylaşımda bulunmasına yol açtı. Hesabından Eser Yenenler’in röportajda yaptığı açıklamayı paylaşan Akalın; “Sevgili Eser Yenenler! Sen beni hiç tanımadan aldığım ödül törenlerinde makara yaptın benle! Kulisimi söktüğünüzü kendi yapım ekibin söyledi. Yine de takılma sen bana… Nefret güzel bir şey değil selamlar…” notuyla bu kavganın bitmeyeceğini göstermiş oldu.

demet-ic-2

Son Güncelleme: 10.12.2017 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15