Emina Sandal, Mustafa Sandal'ı aldattı mı?

Sırp basını Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal'ın bir zamanlar tutkulu bir aşk yaşadığı Marko Miskoviç ile yeniden bir araya geldiğini iddia etti. Emina Sandal, Marko Miskoviç ile evliliğin eşiğinden dönmüştü.

14 Şubat 2018 Çarşamba 09:59
Emina Sandal, Mustafa Sandal'ı aldattı mı?

Şimdilerde eşi Mustafa Sandal'la olan evliliği sallantılı bir süreç geçiren Emina Sandal hakkında Sırp basını ortalığı karıştıracak bir iddia attı. Kurir dergisi, Emina’nın yaklaşık on yıl önce aşk yaşadığı işadamı Miroslav Miskoviç’in oğlu Marko Miskoviç ile birlikte Belgrad’da görüldüğünü ileri sürdü.

YENİDEN BARIŞTILAR İDDİASI

Sırbistan’da yayınlanan Kurir dergisi, eşiyle bir süredir sorunlar yaşayan Emina’nın eski sevgilisi Marko Miskoviç’e geri döndüğünü iddia etti. İkilinin yeniden görüşmeye başladığını yazan dergi, “Emina ile Marko bir dönem büyük aşk yaşamış, hatta o dönem evliliğin eşiğinden dönmüşlerdi.” diye yazdı. Adı Emina ile anılan Marko Miskoviç, Sırbistan’ın büyük bankalarından birinin veliahdı. (Sözcü)

Son Güncelleme: 14.02.2018 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15